Amennyiben Ön ezeket a sorokat olvassa, az azt jelenti, hogy a LIMA World magazin címlapja az alapvető célját elérte. Ilyenkor szokás nagyívű gondolatokkal megfogalmazni, miért is döntöttünk úgy, hogy elindítunk egy magazint. Valami magasztos ideológiát is érdemes odatűzni az ötlet mögé, hogy aztán mi, a magazin létrehozói hátradőlhessünk: megcsináltuk!

De a LIMA csapatára nem jellemző a porhintés! Így hát egyszerűen próbálom megfogalmazni az indokainkat. Fontos volt számunkra, hogy bár az építészet és a belsőépítészet áll a középpontban a munkánk során, ennek csak és kizárólag a „szórakoztató” vagy éppen „tanulságos” elemeit szabadítsuk olvasóinkra. Hasznos olvasmányt szerettünk volna kiadni a kezünkből, mely eléri igazi célját: olvasói keressék és várják az új szám megjelenését. Hogyan gondoltuk mindezt megvalósítani?  A szakmai tartalom mellé behoztuk tartalmi elemként a család, mint legfontosabb intézmény, az emberek életét alapvetően meghatározó egység mindennapi kérdéseit, azok kitárgyalását, modern gondolatokkal történő támogatását. A LIMA World magazin így két területen egyszerre próbál igazi információkkal, érdekes olvasmányokkal szolgálni Önöknek: üzlet és család.

Illik azt is meghatározni, hogy kiknek szól a magazin! Bár mindennemű szelekciót kerülünk, de azért mégiscsak azt kell mondjam, hogy akik igazán érdekesnek, és hasznosnak fogják tartani az írásainkat, azok az életük minden terén sikerre  törekvő emberek lesznek. Hiszen igen szoros kapcsolat van a lakókörnyezetünk kialakításának gondolati és anyagi lehetőségei, illetve a siker között. No nem azért, mert csak akkor lehet sikeres valaki, ha sok pénze van! Viszont az elmondható, hogy aki sikeres ember, az életének e két területére – üzleti és család – különös módon figyel. Korra, nemre, lokációra vagy egyéb hagyományos bontási irányra nem tudnám behatárolni a LIMA World leendő olvasóit, hiszen sikeressé különböző módon, különböző környezetben, különböző feltételek mentén válhat az ember, ezt nem a mi tisztünk definiálni!

lima-world

Még egy fontos információt meg kell osztanom Önökkel. Ez pedig a szakmai háttér kérdése. A LIMA World magazin mögött közel 20 éves szakmai – építészet/belsőépítészet – tapasztalat és tudás, és megannyi hazai és nemzetközi projekt, referencia áll! Emellé társítottunk üzleti stratégiai, piackutató, trendelemző tudást, melyet az arra érdemes, szintén kiemelt szakmai háttérrel rendelkező szakmai csapat állít össze számunkra. A család menedzselésével kapcsolatos írások szintén szakemberektől érkeznek, ráadásul a mai modern világban leginkább alkalmazott személyiség és viselkedés alapú megközelítésen alapulnak. És hát egy magazinnak a küllemének tükröznie kell az olvasók igényeihez igazodó, és a LIMA imázsát megtestesítő színvonalat. Éppen ezért ennek menedzselésére egy nemzetközi szinten több prémium magazint elkészítő csapatot alkalmazunk. Számunkra a munkánkban kiemelt jelentőségű a kifogástalan szakmai tudás – ezt ügyfeleink már jól tudják – így kényesen válogattunk a magazin háttér csapatának kialakításakor is!

Magazin ma már nem létezik megfelelő social media háttér nélkül, éppen ezért a LIMAWorld Facebook oldalán folyamatosan figyelemmel kísérhetik a legfrissebb cikkeket, aktualitásokat, munkákat, beleláthatnak a LIMA világába!

És hát az utolsó magyarázatot igénylő kérdés: miért gondolja úgy egy építész/belsőépítész cég, hogy magazint kell indítania? A válasz nagyon egyszerű! Mert az ilyen típusú médiából hiány van a piacon, a mi piacunkon pedig nem létezik. A hazai fogyasztói társadalom – ahogy azt majd olvassák cikkeinkben is – teljesen átalakult, két csoportra osztható. A LIMA egyedi megoldásai azokhoz szólnak, akik prémium életszínvonalon élnek, és erre büszkék, megdolgoztak, tanultak érte. Új szemlélet van már Magyarországon is, a prémium vásárlói kör valódi prémium akar venni, és prémium magazint akar az adott szakmáról olvasni. A mi ügyfélkörünk ezt nem találta meg eddig a médiában, és reméljük, hogy nekünk sikerül ezt a hiányt pótolni!

Azt elmondhatom, hogy nem szeretnénk mindenki számára tökéletes olvasnivalót letenni az asztalra, nem szeretnénk mindenkihez szólni. Viszont azt is el kell mondjam, hogy nagyon szeretnénk kellemes és hasznos időtöltést nyújtani a valóban prémium igényekkel rendelkező magyar emberek számára!

Nézzen bele Ön is a LIMA világába!

Madosfalvi Zoltán
LIMA World founder